پیراشکی کالباس
پیراشکی کالباس
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته کالباس : ۲۰۰ گرم پنیر ریکوتا : ۱۰۰ گرم |
گوجه فرنگی : سه عدد متوسط پنیر موزارلا : ۱۰۰ گرم جعفری : ۱۵ شاخه |
|
پیراشکی کالباس
پیراشکی کالباس با پنیر از خوشمزه ترین و ساده ترین وعده هاست. کافیست کالباس،پنیر مورد علاقتون با مقداری جعفری برای معطر شدن داشته باشین.برای تهیه این غذای خوشمزه می تونید از انواع کالباس و انواع ژامبون و بیکن مثل مرغ ،گوشت،مرغ و قارچ و … استفاده کنید.
۱.خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود به طوری که هنگام تا زدن خمیر نشکند .
۲.چند برش کالباس به همراه مقداری پنیر ریکوتا ، پنیر موزارلا ، گوجه فرنگی و جعفری خردشده را داخل خمیر قرار داده ، سپس با چنگال و یا دست دو طرف خمیر را میبندیم .
۳.مابقی پیراشکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یا درون روغن سرخ میکنیم .
نکته ۱ :
میتوانید برای خوشمزه تر شدن پیراشکی خود از خیارشور ، کاهو و یا پیاز نیز استفاده فرمایید .
نکته ۲ :
میتوانید بنا به میل خود از هر نوع کالباس با هر میزان دلخواهی استفاده فرمایید .
نکته ۳ :
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ , خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ , خمیرپیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .