پیراشکی میگو و قارچ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

خواص میگو

دارای مقدار قابل توجهی املاح ضروری به ویژه آهن و فسفر داشته که برای کودکان در حال رشد و زنان باردار بسیار مفید بوده. دارای منابع عالی ویتامین B۱۲، ویتامین D، سلنیوم، پروتئین با کیفیت بالا، چربی های غیر اشباع و آهن و نیاسین داشته و پکیج پذیرایی کاملی از ویتامین ها را تشکیل می‌دهد.

ویتامین D۳ به طور طبیعی در فراورده های حیوانی پیدا شده که غنی ترین آن‌ها روغن ماهی بوده سلنیوم در انواع غذاهای دریایی موجود می‌باشد و آثار آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از سرطان تاثیر داشته است.

سلنیوم در نوسازی و ترمیم بخش های تخریب شده DNA اهمیت داشته و سرطان را به طور چشمگیری کاهش می‌دهد و در فعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز دخالت داشته که در کبد مواد سمی را خنثی خواهد کرد و مصرف روزانه ۱۲۰ گرم میگو ۷/۸۱درصد نیاز روزانه به سلنیوم را برطرف می‌کند و میگو حاوی آمینو اسید تریپتوفان نیز می‌باشد و این آمینو اسید در بدن تبدیل به نیاسین (ویتامین B۳) می‌گردد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
میگو پاک شده : ۱۵ عدد
سیر: دو حبه
گوجه فرنگی : ۲ عدد متوسط
جعفری خرد شده : دو قاشق سوپ خوری
آب : نصف استکان
زنجبیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
قارچ : ۳۰۰ گرم
پیاز : یک عدد بزرگ
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی

روغن : به میزان کافی
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری

آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

 

پیراشکی میگو و قارچ

روش تهیه:

۱. پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس زنجبیل، فلفل و سیر را افزوده و مجدد تفت می‌دهیم.

۲. قارچ را خرد کرده، در ظرف دیگری با آبلیمو روی حرارت گذاشته تا آب قارچ خارج شود. (آبلیمو باعث می‌شود تا رنگ قارچ سفید بماند) .

۳. قارچ را افزوده و پس از تفت خوردن میگو را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس نصف استکان آب اضافه کرده تا میگو ها پخته شوند.

۴. پس از خشک شدن آب مواد گوجه فرنگی و جعفری را افزوده و پس از مخلوط شدن مواد با هم شعله را خاموش می‌کنیم.

۵. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس یک عدد میگو و مقداری از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

نکته:

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست