خواص لوبیاسبز
لوبیا سبز با اینکه از کالری کمی برخوردار است از نظر تغذیه ای بسیار مقوی میباشد و بهترین جایگزین برای گوشت قرمز از نظر جذب آهن است. لوبیا سبز از حملات قلبی و سرطان جلوگیری کرده و خواص بسیار دیگری در آن نهفته میباشد.
نوع و فراوانی میوه ها و سبزیجات در فصل بهار و تابستان در ایران بسیار زیاد است. هر کدام از این محصولات علاوه بر خوشمزگی، خواص بسیاری دارند. یکی از این سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه که در غذاهای اصیل ایرانی نیز از آن استفاده می شود لوبیا سبز است.
پیراشکی لوبیا سبز
روش تهیه:
۱. لوبیاها را شسته و آنها را ریز میکنیم (تقریبا ۱ سانتی). سپس آنها را میجوشانیم.
۲. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا گوشت پخته شود.
۳. لوبیای پخته را به مواد افزوده و کمی تفت میدهیم.
۴. رب گوجه فرنگی، فلفل و دارچین را به مواد اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم.
۵. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را میبندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.
نکته:
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.
.