خواص قارچ
قارچ، خوراکیِ خوشمزهای است که انواع مختلف و متنوعی دارد. این گیاه ساپروفیت (saprophyte) است، یعنی کلروفیل (سبزینه) ندارد و برای رشد، مواد مغذی مورد نیازش را از گیاهان و حیوانات مرده یا در حال فساد جذب میکند. قارچها رنگ، بافت، شکل و خواص مختلفی دارند. قارچ خواص زیادی دارد؛ از جمله اینکه برای پیشگیری از کلسترول بالا، سرطان سینه و پروستات و دیابت خیلی مفید است و به کاهش وزن و افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن هم کمک میکند. قارچ به دلیل اینکه سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینواسید، آنتیبیوتیک و آنتیاکسیدان است، میتواند برای رشدتان مفید باشد و از شما در برابر بیماریها و عفونتها محافظت کند.
پیراشکی قارچ
روش تهیه:
۱. قارچ را با مقدار کمی آبلیمو روی حرارت میگذاریم تا آب اضافی آن خارج شود . (آبلیمو باعث می شود تا رنگ قارچ سفید بماند) .
۲. پیاز را خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و تفت مختصری میدهیم.
۳. فلفل دلمه ای را اضافه کرده و پس از اینکه مقداری نرم شد سیب زمینی سرخ شده، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه میکنیم. وقتی که مواد خوب با هم مخلوط شد از روی حرارت بر میداریم.
۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را میبندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ میکنیم.
نکته:
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵, خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵, خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.