پیراشکی عدس و اسفناج

پیراشکی عدس و اسفناج

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۵ - ۶ نفر

پیراشکی عدس و اسفناج غذایی سالم و مقوی می باشد. عدس و اسفناج دارای خواص زیادی می باشد . اسفناج سرشار از آهن است. عدس یکی از بهترین راه های تامین پروتئین کم چربی برای بدن ماست که سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان و فیبر است و خوردن روزانه آن می تواند به تقویت و بهبود قوای جسمانی ما منجر شود..

از این دستور غذایی خوشمزه میتونید برای تهیه یک شام سبک استفاده کنید.

 

مواد مورد نیاز

اسفناج : ۶۰۰ گرم
عدس: ۱۰۰ گرم
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه
روغن : به میزان کافی
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان کافی

پیراشکی عدس و اسفناج

  1. عدس ها را با مقدار‌ی آب میگذاریم تا به خوبی بپزد و آب آن خشک شود.
  2. اسفناج ها را پخته و سپس آب اضافی آن را خارج کرده و ریزشان میکنیم .
  3. پیاز را خرد کرده و با زردچوبه ، نمک و فلفل در مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود ، سپس سیر ، اسفناج و عدس ها را به آن اضافه کرده و تفت مختصر دیگری میدهیم .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند سپس از مواد آماده شده در وسط خمیر قرار داده و دو طرف خمیر را با دست یا چنگال میبندیم .
  5. خمیرها را در روغن سرخ کرده و یا آن ها را در فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

پیراشکی عدس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست