۱. عدس را میپزیم.
۲. پیاز را خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. سپس رب گوجه فرنگی و فلفل را به آن اضافه کرده و تفت مختصری میدهیم.
۳. عدس پخته را به مواد افزوده و کمی تفت میدهیم. در نهایت جعفری را افزوده و تفت مختصری میدهیم (۲ دقیقه) . سپس شعله را خاموش میکنیم.
۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را میبندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.
نکته :
- آبلیمو باعث جذب بیشتر آهن در عدس میباشد. در نظر داشته باشید همراه با عدس ماست مصرف نکنید. چون کلسیم بالا در ماست مانع از جذب درست آهن میشود. بهتر است عدس همراه با ویتامین سی (آبلیمو، آب پرتقال) مصرف شود.
- میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید.