پیراشکی تن ماهی

پیراشکی تن ماهی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی تن ماهی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

ماهی تن میزان قابل توجهی از اسیدهای آمینه ضروری بدن را داراست  هم چنین از میزان چربی و کلسترول پایینی دارد.

از دیگر موادمغذی این نوع ماهی میتوان به انواع ویتامین های محلول در آب و محلول در چربی و انواع مواد معدنی مانند سدیم، آهن، فسفر، سلنیوم، روی، منگنز و مس اشاره کرد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
تن ماهی : یک قوطی
تخم مرغ : ۱ عدد
نخود سبز پخته : یک پیمانه
هویج پخته شده : دو عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : یک تا دو قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم 

پیراشکی تن ماهی

  1. تن ماهی را مطابق دستور درج شده بر روی قوطی جوشانده ( ۲۰ دقیقه ) ، سپس روغن آن را خارج می کنیم .
  2. پیاز را نگینی خرد کرده و با نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود . سپس تن ماهی را افزوده و پس از تفت مختصری رب گوجه فرنگی و فلفل را اضافه می کنیم .
  3. هویج پخته شده را به صورت نگینی خرد کرده و با نخود فرنگی به مواد افزوده و پس از مخلوط شدن شعله را خاموش می کنیم .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه خمیر هنگام تا خوردن ترک نخورد . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست