پیراشکی اسپایسی ماهی

پیراشکی اسپایسی ماهی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

پیراشکی اسپایسی ماهی جزو پرطرفدارترین رسپی های سالم است.

ماهی سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و ویتامین D بوده و از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد که برای سلامت بدن و تقویت مغز فوق العاده است.

مواد مورد نیاز

فیله ماهیماهی چرخ شده : ۳۰۰ گرم
گشنیز تازه خردشده : ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خردشده : یک عدد
پودر سیر : یک قاشق چایخوری
شنبلیله خشک : دو قاشق مرباخوری
سیب زمینی : یک عدد
آبلیمو : دو قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل قرمز : ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زیره : یک قاشق مرباخوری
روغن : به میزان لازم

پیراشکی اسپایسی ماهی

  1. درون ماهی تابه مقداری روغن ریخته ،‌ سپس پیاز را در آن تفت میدهیم تا طلایی شود .
  2. ماهی را همراه نمک و فلفل قرمز به پیاز داغ اضافه کرده و تفت میدهیم .
  3. پودر سیر ، شنبلیله ،‌ پودر زیره و گشنیز را به مواد اضافه کرده و همه را با هم به خوبی تفت میدهیم در نهایت نیز سیب زمینی سرخ شده را به آن اضافه کرده و همه مواد را با هم به خوبی مخلوط میکنیم .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه خمیر هنگام تا خوردن ترک نخورد . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست