رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج
رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ده ورق خلال بادام : ۲۵۰ گرم عسل : ۱/۲ فنجان دارچین : دو قاشق چایخوری پوست پرتقال : دو قاشق چایخوری |
لیمو : ۱ عدد شربت بهارنارنج : ۳ قاشق سوپ خوری شکر : ۱/۲ فنجان کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم کنجد : برای تزیین |
|
رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج
۱. آماده کردن شربت : شکر را همراه با آب به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید سپس از روی اجاق برداشته و با عسل ، آب لیمو و شربت بهار نارنج مخلوط کنید .
۲. در مخلوط کن بادام ، پوست پرتقال و دارچین را مخلوط کنید . سپس دو قاشق سوپ خوری از شربت بهارنارنج را به آن اضافه کرده تا مواد به خوبی به هم بچسبند .
۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۳. یک لایه از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . سپس خمیر را از عرض به دو نیم کرده به صورتی که دونوار دو لایه داشته باشیم .
۴. به اندازه یک قاشق از مواد را برداشته و در انتهای نوار بریزید سپس دو طرف خمیر را برگردانید . لبه های تا شده خمیر را با کره چرب کرده و خمیر را رول کنید .
۵. سینی رول را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که رنگ خمیر به قهوه ای تبدیل شود .
۶. شربت آماده شده را روی رول ها می ریزیم . می توانید از دو راه پیشنهادی زیر استفاده کنید : رولها را در ظرفی مانند ظرف لازانیا قرار داده و شربت را بر روی آن ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در درون شربت ها باقی بمانند سپس رولها را بچرخانید تا کاملا شربت را جذب خود کنند یا شربت را در ظرفی بلند ریخته به طوری که دارای ارتفاعی حداقل برابر با طول رولها باشد . سپس یکی یکی آنها را به مدت چند دقیقه درون شربت فرو ببرید .