پای کاستارد

پای کاستارد

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۴۵ دقیقه
مناسب برای : ۵ - ۶ نفر

مواد مورد نیاز

  خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۲ برگ
  کره ذوب شده :۱۰۰ گرم
  پودر قند : ۲ و ۱/۲ فنجان
شیر : ۶ فنجان
آب پرتقال : ۱/۴ فنجان
آرد سمولینا : یک فنجان
تخم مرغ تخم مرغ : ۳ عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری
پوست پرتقال : ۱ عدد ( رنده شده )

پای کاستارد

۱.شیر ، آرد سمولینا ، ۱/۲ فنجان پودر قند ، یک قاشق غذاخوری کره و وانیل را در ظرفی ریخته و خوب هم می زنیم . مخلوط را روی شعله متوسط قرار داده و به آرامی و به طور پیوسته هم می زنیم تا هنگامی که غلیظ شود ( مانند پودینگ ) . سپس ظرف را از روی اجاق برداشته و می گذاریم تا سرد شود .

۲.در کاسه ای کوچک تخم مرغ را با ۱/۲ فنجان پودر قند خوب هم می زنیم ، سپس با پوست رنده شده پرتقال به مخلوط شیر اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم .

۳.خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست تنظیم کرده و بسته یوفکا را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آن قرار می دهیم تا از حالت انجماد خارج شود . )

۴.یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده و داخل ظرف مناسبی ( طرف لازانیا ) قرار می دهیم . سپس لایه دوم را نیز با کره ذوب شده آغشته کرده و و روی لایه اول قرار می دهیم . این کار را برای ۴ لایه بعدی نیز تکرار می کنیم ( در نهایت باید ۶ لایه یوفکا چرب شده داخل ظرف داشته باشیم ) . سپس ورقه ها را به سمت گوشه ها و لبه های ظرف فشار داده بطوریکه لبه های خمیر به سمت بالا بیاید .

۵.کاستارد سرد شده را روی خمیر ریخته و به طور یکنواخت در همه جای آن پخش می کنیم .

۶.  ۶لایه دیگر را به طور جداگانه با کره مرطوب کرده و در روی کاستارد قرار می دهیم .

۷. پای را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه و یا تا زمانی که رنگ خمیر طلایی شود درون فر قرار می دهیم .

۸.  ۱ و ۱/۲ فنجان شکر باقیمانده را با آب و شربت پرتقاب به مدت ۵ دقیقه می جوشانیم تا شربت آماده شود  .

۹. بعد از آماده شدن پای آن را در فضای اتاق قرار داده تا خنک شود . سپس شربت را  به طور یکنواخت روی سطح آن میریزیم و می گذاریم تا یک ساعت درون شربت باقی بماند تا شربت کاملا به خورد شیرینی برود .

 

پای کاستارد

پای کاستارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست