پیراشکی کالباس

پیراشکی کالباس

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
کالباس : ۲۰۰ گرم
پنیر ریکوتا : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : سه عدد متوسط
پنیر موزارلا : ۱۰۰ گرم
جعفری : ۱۵ شاخه

پیراشکی کالباس

پیراشکی کالباس با پنیر از خوشمزه ترین و ساده ترین وعده هاست. کافیست کالباس،پنیر مورد علاقتون با مقداری جعفری برای معطر شدن داشته باشین.برای تهیه این غذای خوشمزه می تونید از انواع کالباس و انواع ژامبون و بیکن مثل مرغ ،گوشت،مرغ و قارچ و … استفاده کنید.

 

۱.خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود به طوری که هنگام تا زدن خمیر نشکند .

۲.چند برش کالباس به همراه مقداری پنیر ریکوتا ،‌ پنیر موزارلا ، گوجه فرنگی و جعفری خردشده را داخل خمیر قرار داده ، سپس با چنگال و یا دست دو طرف خمیر را میبندیم .

۳.مابقی پیراشکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده و یا درون روغن سرخ میکنیم .

نکته ۱ :

میتوانید برای خوشمزه تر شدن پیراشکی خود از خیارشور ،‌ کاهو و یا پیاز نیز استفاده فرمایید .

نکته ۲ :

میتوانید بنا به میل خود از هر نوع کالباس با هر میزان دلخواهی استفاده فرمایید .

نکته ۳ :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ , خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ , خمیرپیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست