پیراشکی سیب زمینی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

ارزش غذایی جعفری

جعفری تازه حاوی ویتامین C، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است. یک منبع بسیار خوب از ویتامین A ،K و E، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین ب ۶، فولات، آهن و روی می‌باشد. جعفری همچنین منبع خوبی از ترکیبات ناپایدار مانند: میریستیکین، لیمونن و آلفا توژن است. برگ های آن حاوی انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتوئین هستند. جعفری را می‌توان به راحتی و در تمام طول سال در هر بازار و سوپر مارکتی خریداری کرد. این سبزی، بسیار مغذی است و سرشار از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد که می‌توانند سلامتی بدن را بهبود بخشند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته

سیب زمینی : ۳ عدد متوسط
جعفری یا گشنیز خرد شده : یک پیمانه

پیاز : یک عدد بزرگ
سیر: ۲ تا ۳ عدد
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی
روغن : به میزان کافی
زردچوبه : ۱/۲ قاشق چایخوری

 

پیراشکی سیب زمینی

روش تهیه :
۱. سیب زمینی ها را پخته و رنده می‌کنیم.
۲. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس سیر را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
۳. سیب زمینی رنده شده را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن جعفری را اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و از روی حرارت بر می‌داریم.
۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.
 نکته:
می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست