پیراشکی بادنجان و گوشت

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۳-۴-نفر

خواص بادنجان

بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می‌داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می‌کند. بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است، و یک منبع ضد ویروسی مفید است.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
بادنجان : ۳عدد
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
پیاز : ۱ عددبزرگ
فلفل : به میزان کافی
نمک : به میزان کافی

روغن : به میزان کافی

 

پیراشکی بادنجان و گوشت

روش تهیه:

۱. بادنجان ها را پوست کنده و نگینی می‌کنیم. سپس روی آنها مقداری نمک می‌پاشیم، وقتی آب سیاه آن خارج شد، خشک کرده و در مقدار کمی روغن سرخ می‌کنیم.

۲. پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری زردچوبه و نمک در مقدار کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت  را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا گوشت پخته شود.

۳. بادنجان را به همرا فلفل به مواد افزوده و کمی تفت می‌دهیم، تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

۴. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می‌گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. سپس از مواد داخل خمیر ریخته (مواد نباید داغ باشد) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می‌بندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.

 

نکته:

می‌توانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست