کدام یک از انواع نان های موجود قند کم‌تری دارند؟

غلاتی مثل گندم نشاسته زیادی دارند و نشاسته از رشته‌های بلند گلوکز ساخته شده است. مولکول‌های نشاسته در دهان در برخورد با بزاق، تبدیل به قند می‌شوند. وقتی این مواد به معده می‌رسند تبدیل نشاسته به قند افزایش می‌یابد اما استثنائاتی نیز وجود دارد که هنگام خرید انواع نان باید به آن‌ها توجه کرد.

هنگام خرید نان باید دنبال چه چیزی بگردید

کربوهیدارت قابل استفاده کمتر

«کربوهیدرات قابل استفاده» از کم کردن میزان فیبر از کربوهیدارت کلی به‌دست می‌آید. اگر می‌خواهید میزان کربوهیدارت مصرفی خود را بدانید باید برچسب محصولات را بخوانید تا بدانید چه میزان کربوهیدرات مصرف می‌کنید. اگر این کار را نمی‌کنید با یک نگاه کلی به تکه نان‌هایی که مصرف می‌کنید می‌توانید بفهمید در حال استفاده از چه حجم از کربوهیدرات هستید.

نان نازک

بدیهی است که نان نازک یا کوچک‌تر، کربوهیدرات کمتری دارد زیرا حجم آن کم است. بنابراین به دنبال نان‌هایی با تراکم کمتر باشید زیرا از نظر مقدار نشاسته می‌تواند مثل نان‌های معمولی باشد.

نان نازک

بدیهی است که نان نازک یا کوچک‌تر، کربوهیدرات کمتری دارد زیرا حجم آن کم است. بنابراین به دنبال نان‌هایی با تراکم کمتر باشید زیرا از نظر مقدار نشاسته می‌تواند مثل نان‌های معمولی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست