ترش خورشت

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰-۲۵دقیقه
زمان پخت : ۶۰دقیقه
مناسب برای : ۵-۶نفر

خواص آلو

این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد.

  • آلوچه ضدقارچی و ضدباکتریایی دارد.
  • مطالعات نشان می‌دهد که این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد.
  • آلوچه به‌دلیل وجود اسید اسکوربیک (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.
  • برای درمان بیماری ضعف اعصاب و درمان بیماری کم خونی از آش آلوچه استفاده کنید.
  • برای درمان بیماری نقرس آلوچه را مانند آلو بمکند. آلوچه مدر است و اعمال کلیه را تنظیم می کند.
  • برای دفع کرم معده ۲۵ تا ۳۰ گرم برگ درخت آلوچه در ۵۰۰ سی سی آب جوشانده سپس میل شود.
  • مغز هسته آلوچه نیز همین خاصیت فوق را داشته اما با احتیاط مصرف شود چون سمی است.

مواد مورد نیاز

گوشت : ۳۰۰ گرم
سیب زمینی : دو عدد متوسط
آلو بخارا : ۱۵۰ گرم
برگه زردآلو : ۱۵۰ گرم
کدو : ۱ عدد
توت خشک : ۵۰ گرم
آلوچه : ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
پیاز : یک عدد متوسط
زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن : ۲ قاشق سوپ خوری

آب : ۱ لیتر

 

 

 

ترش خورش

روش تهیه:

۱. روغن را درون ظرفی ریخته و داغ می‌کنیم، پیاز را نگینی ریز کرده و درون آن تفت می‌دهیم تا نرم شود.

۲. گوشت را به پیاز اضافه کرده آن را تفت می‌دهیم تا مقداری برشته شود، سپس زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

۳. آلو بخارا، برگه زردآلو، آلوچه و توت خشک را به همراه آب به ظرف اضافه می‌کنیم و شعله گاز را زیاد کرده تا آب به جوش آید.

۴. آب خورش که جوش آمد حرارت را ملایم کرده و می‌گذاریم تا مواد نیم پز شود.

۵. کدو را ورقه ورقه کرده و همراه با سیب زمینی به ترش خورش اضافه می‌کنیم، در نهایت نیز نمک و فلفل آن را اندازه می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست