یوفکا خامه ای با انار

یوفکا خامه ای با انار

یوفکا خامه ای با انار

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : نه ورق
خامه : به میزان کافی
        انار دانه شده : یک عدد
پودر نارگیل : برای تزئین
کره ذوب شده : به میزان کافی

یوفکا خامه ای با انار

  1. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . اجازه دهید تا خمیر زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. (در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  2. یک برگ از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ،‌ سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و سطح آن را نیز مطابق قبل کاملا مرطوب میکنیم.
  3. خمیر را تا داده ،‌ سپس مانند بادبزن کناره های آن را باز میکینم و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

یوفکا خامه ای با انار

۴. پس از اینکه کمی خمیر طلایی رنگ شده ، یوفکا هارا از فر خارج میکنیم و روی آن را خامه ریخته و با دانه های انار و پودر نارگیل تزئین میکینم .

یوفکا خامه ای با انار

یوفکا خامه ای با انار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست