یوفکا خامه ای با انار
یوفکا خامه ای با انار
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر
مواد مورد نیاز
پودر نارگیل : برای تزئین کره ذوب شده : به میزان کافی |
|
یوفکا خامه ای با انار
- خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . اجازه دهید تا خمیر زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود. (در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- یک برگ از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و سطح آن را نیز مطابق قبل کاملا مرطوب میکنیم.
- خمیر را تا داده ، سپس مانند بادبزن کناره های آن را باز میکینم و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .
۴. پس از اینکه کمی خمیر طلایی رنگ شده ، یوفکا هارا از فر خارج میکنیم و روی آن را خامه ریخته و با دانه های انار و پودر نارگیل تزئین میکینم .