گل رز با یوفکا
گل رز با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۴ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۰ ورق برگه زرد آلو : ۱۰۰ گرم پسته : ۵۰ گرم گردو : ۵۰ گرم کشمش پلویی : یک فنجان |
شربت بهار نارنج : دو قاشق غذاخوری دارچین : یک قاشق مربا خوری پودر قند : برای تزیین کره ذوب شده : به میزان کافی |
|
گل رز با یوفکا
- در ظرفی مقداری آب ریخته و برگه های زرذ آلو را میجوشانیم تا باز شوند . و سپس آن ها را صاف میکنیم .
- بعد از این که زردآلوها سرد شدند پسته خردشده ، گردو خرد شده ، کشمش ، شربت بهار نارنج و دارچین را به آن اضافه میکنیم .
- خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
- یک ورقه از خمیر را برداشته و آن را کاملا با کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برمیداریم و آن را نیز مانند قبل به خوبی مرطوب میکنیم سپس خمیرها را بر روی هم قرار داده و مواد را بر را را بروی آن پخش میکنیم .
۵. از قسمت طول خمیر شروع به رول کردن آن میکنیم و سپس رول را میپیچیم و درون قالب های مافین از قبل چرب شده قرار میدهیم .
۶. قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .