گل رز با یوفکا

گل رز با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۰ ورق
برگه زرد آلو : ۱۰۰ گرم
پسته : ۵۰ گرم
گردو : ۵۰ گرم
کشمش پلویی : یک فنجان
         شربت بهار نارنج : دو قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق مربا خوری
پودر قند : برای تزیین
کره ذوب شده : به میزان کافی

گل رز با یوفکا

  1.  در ظرفی مقداری آب ریخته و برگه های زرذ آلو را میجوشانیم تا باز شوند . و سپس آن ها را صاف میکنیم .
  2. بعد از این که زردآلوها سرد شدند پسته خردشده ، گردو خرد شده ، کشمش ، شربت بهار نارنج و دارچین را به آن اضافه میکنیم .
  3. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
  4. یک ورقه از خمیر را برداشته و آن را کاملا با کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برمیداریم و آن را نیز مانند قبل به خوبی مرطوب میکنیم سپس خمیرها را بر روی هم قرار داده و مواد را بر را را بروی آن پخش میکنیم .

گل رز با یوفکا

۵. از قسمت طول خمیر شروع به رول کردن آن میکنیم و سپس رول را میپیچیم و درون قالب های مافین از قبل چرب شده قرار میدهیم .

گل رز با یوفکا

۶. قالب ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .

گل رز با یوفکا

گل رز با یوفکا

 

گل رز با یوفکا

گل رز با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست