مصرف فواید و خاصیت فراوانی را برای سلامت بدن به همراه دارد، از خواص گلابی می توان به جلوگیری از بیماری های قلبی، بهبود هضم، تنظیم فشار خون و بهبود تنگی نفس اشاره کرد.
گلابی با یوفکا
گلابی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : نه ورق گلابی : سه عدد بستنی : سه قاشق غذاخوری شکر : دو قاشق غذاخوری |
دارچین : یک قاشق چایخوری نعنا تازه : برای تزیین کره ذوب شده : به میزان کافی |
|
گلابی با یوفکا
۱. گلابی ها را شسته و اجازه میدهیم تا آب آن ها خشک شود .۲. قسمت بالایی گلابی را برش داده و داخل آن را خالی میکنیم ، سپس درونش را با بستنی دلخواه پر کرده و آن را حداقل به مدت ۴ ساعت درون فریزر قرار میدهیم تا بستنی و گلابی کاملا منجمد شوند .
۳. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۴. یک ورق از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را برداشته و روی لایه اول قرار داده و سطح آن را نیز مطابق قبل کاملا به کره ذوب شده مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .
۵. شکر را همراه با دارچین مخلوط کرده و مقداری از آن ها را بر روی خمیر میپاشیم ، سپس گلابی را در وسط خمیر قرار داده و اطراف آن را با خمیر میپوشانیم . (میتوانید برای جلوگیری از باز شدن خمیر دور آن را با یک تکه نخ تمیز ببندید .)
۶ . مابقی گلابی ها را نیز به همین ترتیب آماده کرده و سپس آن ها را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا خمیر تغییر رنگ دهد .