کراکر با خمیر یوفکا

کراکر با خمیر یوفکا

کراکر با خمیر یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۵ - ۶ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : به تعداد لازم
مغز آفتابگردان : ۳ قاشق غذاخوری
کنجد : دو قاشق غذاخوری
سیاه دانه : یک قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
تخم مرغسفیده تخم مرغ : ۱ عدد

کراکر با خمیر یوفکا

۱. مغزها را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.

کراکر با خمیر یوفکا

۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۳. یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل کاملا مرطوب می کنیم.

کراکر با خمیر یوفکا

۴. لایه سوم را روی دو لایه قبل قرار داده و سطح آن را به سفیده تخم مرغی که از قبل زده شده آغشته کرده تا تمامی سطح آن را در بر گیرد .

کراکر با خمیر یوفکا

۵. سطح خمیر را توسط مغزها می پوشانیم .

کراکر با خمیر یوفکا

۶. خمیر را به تکه های مربعی برش می زنیم  .

کراکر با خمیر یوفکا

۷. خمیرهای برش خورده را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که رنگ خمیرها قهوه ای شوند .

کراکر با خمیر یوفکا

کراکر با خمیر یوفکا

کراکر با خمیر یوفکا

کراکر با خمیر یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست