کاپ کیک کاکائویی
کاپ کیک کاکائویی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۰ ورق آرد : ۶ قاشق غذاخوری شکر : یک فنجان تخم مرغ : یک عدد بزرگ گردو خردشده : ۱/۴ فنجان موز : یک عدد بزرگ وانیل : یک قاشق چایخوری |
عسل : ۱/۴ فنجان کاکائو : دو قاشق غذاخوری نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری دارچین : یک قاشق چایخوری کره ذوب شده : به میزان لازم بکینگ پودر : ۱/۲ قاشق مرباخوری پسته : ۱/۴ فنجان |
|
کاپ کیک کاکائویی
- ابتدا برای آماده کردن کیک در ظرفی تخم مرغ را با وانیل خوب هم زده ، سپس آرام آرام نصف فنجان شکر را به آن اضافه کرده و با همزن تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط شوند هم میزنیم ، سپس آرد را با بکینگ پودر الک کرده و به همراه نمک و کاکائو به مواد اضافه میکنیم و توسط یک قاشق چوبی در یک جهت به صورت دورانی هم زده تا مواد کاملا مخلوط شوند .
- انتهای قالب ها را با مواد پر کرده و آن ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که کیک پخته شود . (تقریبا حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه ) .
۳. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود .( برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته یک شکاف ۳ الی ۴ سانتی با تیغ ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید .)
۴. خمیر را در اندازه های مناسب برش داده (متناسب با قالب خود و ترجیحا به صورت دایره ای ) و سپس دو لایه را در کف قالب قرار داده و کاملا با کره ذوب شده آن ها را مرطوب میکنیم .
۵. داخل قالب را یک تکه از کیک سرد شده قرار داده و سپس با دو لایه دیگر از خمیر چرب شده روی آن را میپوشانیم .
۶. در ظرفی موز را به قطعات کوچک ریز کرده ، و سپس گردو و پسته را به همراه دارچین به آن اضافه کرده و مخلوط میکینم ، سپس سطح خمیر را با مواد پر میکینم .
۷. روی مواد را دوباره با دو لایه خمیر چرب شده دیگر میپوشانیم و با مواد پر میکنیم و روی آن ها دو لایه خمیر چرب شده دیگر قرار میدهیم . ( به طوری که در نهایت دو لایه از مواد که مابین آن ها خمیر است داشته باشیم .) قالب ها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .
۸. در این حین برای آماده کردن شربت ، در ظرفی آب و شکر باقی مانده را مخلوط کرده و بر روی شعله گاز قرار میدهیم تا زمانی که شکر کاملا در آب حل شود ، سپس شعله را خاموش کرده و عسل را به همراه وانیل به آن اضافه میکنیم .
۹. پس از خارج کردن کاپ کیک ها از درون فر روی آن ها را با مقدار مواد باقی مانده تزیین میکنیم .
۱۰. روی مواد را با شربت آغشته میکنیم .