کاپ کاستارد با تخم مرغ

کاپ کاستارد با تخم مرغ

کاپ کاستارد با تخم مرغ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۵ - ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۶ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۸ برگ
تخم مرغتخم مرغ :‌ دو عدد
شکر : سه قاشق غذاخوری
شیر : ۱/۴ فنجان
روغن : به میزان لازم
وانیل : یک قاشق چایخوری

کاپ کاستارد با تخم مرغ

۱. در ظرفی آب را همراه با شکر به خوبی مخلوط کرده ، تا شکر کاملا در آب حل شود,

۲. در ظرفی دیگر ،‌ تخم مرغ ،‌ شیر و وانیل را به خوبی با هم مخلوط کرده و به محلول شکر اضافه میکنیم و تا زمانی که مواد کاملا یکدست شوند هم میزنیم ، سپس از روی حرارت برداشته و در کناری میگذاریم تا مواد سرد شوند .

۳. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۴.  هشت برگ از خمیر را برداشته و توسط قالب های دایره ای ،‌ شش دایره از خمیرها جدا میکنیم .

کاپ کاستارد با تخم مرغ

۵. درون قالب ها و لایه های خمیر را با اسپری روغن کاملا مرطوب کرده ،‌ سپس خمیر ها را درون قالب میگذاریم .

کاپ کاستارد با تخم مرغ

۶. شش قالب دیگر برداشته و این بار انتهای آن ها را با اسپری روغن مرطوب میکنیم و روی خمیرها میگذاریم .( این کار باعث میشود تا ورقه ها از هم جدا نشوند )

کاپ کاستارد با تخم مرغ

۷. قالب ها را به مدت حدودا ۶ دقیقه درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، سپس از فر خارج کرده و درون آن ها را با مواد پر میکنیم .

کاپ کاستارد با تخم مرغ

۸. کاپ ها را مجددا در حدود ۱۵ دقیقه در درون فر میگذاریم .

کاپ کاستارد با تخم مرغ

کاپ کاستارد با تخم مرغ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست