کاپ فرنی با یوفکا

کاپ فرنی با یوفکا

کاپ فرنی با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : - نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: یک بسته
آرد برنج : ۳ قاشق غذاخوری
شکر : ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
شیر : نیم لیتر
پودر کاکائو : یک قاشق مربا خوری
          گلاب : یک قاشق غذاخوری
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم

کاپ فرنی با یوفکا

  1. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  2. یک لایه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته کرده تا خمیر کاملا مرطوب شود ،سپس مقداری شکر می پاشیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد با کره آغشته و مقداری شکر می پاشیم . این کار را برای لایه سوم و چهارم نیز تکرار می کنیم .
  3. یوفکاها را توسط قالب دلخواه برش می زنیم . ( اگر قالب مناسب در اختیار ندارید می توانید کاپها را مانند کاپ میوه ای یا کاپ پیتزا که در همین سایت آموزش داده شده تهیه کنید ) .
  4. خمیرهای برش خورده را درون قالب می چینیم .

کاپ فرنی با یوفکا

۵. قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا کاپها طلایی شوند .

۶. فرنی را در کاپهای سرد شده ریخته و در یخچال می گذاریم تا سرد شود  . برای تزیین می توانید از پودر قند ، پودر نارگیل و یا پودر پسته استفاده کنید .

طرز تهیه فرنی :

ابتدا آرد برنج را روی حرارت کم مقداری تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد . سپس شیر را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود . شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا فرنی کمی غلیظ شود . پودر کاکائو را در آب جوش باز کرده و به فرنی اضافه می کنیم . وقتی فرنی به غلظت مناسب رسید گلاب را اضافه کرده و پس از چند دقیقه ( ۲ تا ۳ دقیقه ) شعله را خاموش می کنیم .

کاپ فرنی با یوفکا

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست