کاپ فرنی با یوفکا
کاپ فرنی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : - نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: یک بسته آرد برنج : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری شیر : نیم لیتر |
پودر کاکائو : یک قاشق مربا خوری گلاب : یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم |
|
کاپ فرنی با یوفکا
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- یک لایه از خمیر یوفکا را برداشته و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته کرده تا خمیر کاملا مرطوب شود ،سپس مقداری شکر می پاشیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مجدد با کره آغشته و مقداری شکر می پاشیم . این کار را برای لایه سوم و چهارم نیز تکرار می کنیم .
- یوفکاها را توسط قالب دلخواه برش می زنیم . ( اگر قالب مناسب در اختیار ندارید می توانید کاپها را مانند کاپ میوه ای یا کاپ پیتزا که در همین سایت آموزش داده شده تهیه کنید ) .
- خمیرهای برش خورده را درون قالب می چینیم .
۵. قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا کاپها طلایی شوند .
۶. فرنی را در کاپهای سرد شده ریخته و در یخچال می گذاریم تا سرد شود . برای تزیین می توانید از پودر قند ، پودر نارگیل و یا پودر پسته استفاده کنید .
طرز تهیه فرنی :
ابتدا آرد برنج را روی حرارت کم مقداری تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد . سپس شیر را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله نشود . شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا فرنی کمی غلیظ شود . پودر کاکائو را در آب جوش باز کرده و به فرنی اضافه می کنیم . وقتی فرنی به غلظت مناسب رسید گلاب را اضافه کرده و پس از چند دقیقه ( ۲ تا ۳ دقیقه ) شعله را خاموش می کنیم .