کاپ رنگارنگ
کاپ رنگارنگ
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۲ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۲ برگ بادام زمینی : یک فنجان شکلات چیپسی شیری : ۱۰۰ گرم چوب شور : یک فنجان |
شکلات ژله ای ریز : به میزان لازم شکلات رنگی : به میزان لازم کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم |
|
کاپ رنگارنگ
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، اجازه دهید تا خمیر زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
- خمیر یوفکا مستطیلی را از عرض به ۲ قسمت و از طول به سه قسمت تقسیم میکنیم .ورقه ها را به خوبی به کره ذوب شده آغشته میکنیم و درون قالب ها به صورت ضربدری قرار میدهیم .قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار میدهیم تا خمیرها مطابق شکل کمی طلایی رنگ شوند.
۳ . شکلات ها را به همراه چوب شور و یادام زمینی در ظرفی مخلوط میکنیم .
۴. داخل کاپ ها را به میزان لازم و اندازه ی لخواه با مخلوط شکلات پر می کنیم.
۵. شکلات های چیپسی را ذوب کرده و روی کاپ ها را با ان تزئین می کنیم.