کاپ رنگارنگ

کاپ رنگارنگ

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۲ برگ
  بادام زمینی : یک فنجان
            شکلات چیپسی شیری : ۱۰۰ گرم
           چوب شور : یک فنجان
        شکلات ژله ای ریز : به میزان لازم
        شکلات رنگی : به میزان لازم
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم

کاپ رنگارنگ

  1. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود ، اجازه دهید تا خمیر زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .
  2. خمیر یوفکا مستطیلی را از عرض به ۲ قسمت و از طول به سه قسمت تقسیم میکنیم .ورقه ها را به خوبی به کره ذوب شده آغشته میکنیم و درون قالب ها به صورت ضربدری قرار میدهیم .قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار  میدهیم تا خمیرها مطابق شکل کمی طلایی رنگ شوند.

کاپ رنگارنگ

۳ . شکلات ها را به همراه چوب شور و یادام زمینی در ظرفی مخلوط میکنیم .

کاپ رنگارنگ

۴. داخل کاپ ها را به میزان لازم و اندازه ی لخواه با مخلوط شکلات پر می کنیم.

۵. شکلات های چیپسی را ذوب کرده و روی کاپ ها را با ان تزئین می کنیم.

کاپ رنگارنگ

کاپ رنگارنگ

کاپ رنگارنگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست