کاپ خامه ای با توت فرنگی
کاپ خامه ای با توت فرنگی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۱۲ برگ توت فرنگی : ۱۲ عدد کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم |
خامه قنادی : ۲۰۰ گرم پودر قند : به میزان لازم |
|
کاپ خامه ای با توت فرنگی
۱. برای تهیه کاپها می توانید از دستور کاپ میوهای یا کاپ فرنی آموزش داده شده در این سایت استفاده کنید .۲. سطح کاپها را مقداری پودر قند می پاشیم .
۳. خامه قنادی را داخل نایلون مناسبی میریزیم ( می توانید از قیف هم استفاده کنید ) .
۴. گوشه پلاستیک را با قیچی برش می زنیم .
۵. داخل هر کاپ را با مقداری از خامه پر می کنیم .
۶. توت فرنگی ها را خرد می کنیم .
۷. توت فرنگی خرد شده را روی خامه ها می چینیم .
۸. می توانید از میوه هایی که دوست دارید برای تهیه این کاپ استفاده کنید .
طرز تهیه خامه فرم گرفته ( قنادی ) :
یک بسته خامه صبحانه را باز کرده و شیر اضافی آن را خارج کنید . سپس ۵۰ گرم پودر قند را به آن اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید . ( به ازای هر ۱۰۰ گرم خامه از ۲۵ گرم پودر قند استفاده می کنیم ) . ظرف را در فریزر به مدت ۴ – ۵ ساعت قرار می دهیم . نیم ساعت قبل از استفاده آن را از فریزر خارج کرده تا کمی نرم شود سپس با دور کند همزن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خامه را میزنیم ( تا زمانی که خامه به پره های همزن بچسبد و نریزد ).