پای پودینگ با یوفکا
پای پودینگ با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۸ ورق شکر : ۳/۴ فنجان آرد : دو قاشق غذاخوری شیر : دو فنجان آرد ذرت : ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ : یک عدد نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل : یک قاشق چایخوری کره ذوب شده : به میزان کافی |
|
پای پودینگ با یوفکا
۱. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .۲. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مانند قبل به خوبی مرطوب میکنیم .
۳. مقداری از شکر را بر روی خمیر پاشیده ، و سپس دو لایه خمیر چرب شده دیگر بر روی آن قرار میدهیم .
۴. خمیر را به شش تیکه مستطیلی برش داده و آنها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .
۵. در این حین در ظرفی شکر را به همراه ، آرد ، نمک ، آرد ذرت و شیر به خوبی مخلوط میکنیم .
۶. ظرف را بر روی شعله گاز قرار داده و در حدود ۴ الی ۶ دقیق به طور پیوسته هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند .
۷. تخم مرغ را به صورت جداگانه در ظرفی خوب به هم میزنیم .
۸. نصف فنجان از مخلوط شیر را به تخم مرغ زده شده اضافه کرده و سپس همه را دوباره درون شیرجوش ریخته و برای یک الی دو دقیقه روی شعله کم قرار میدهیم .
۹. پس از سرد شدن مواد ، وانیل را به آن اضافه کرده و مقداری از آن را بر روی خمیر ریخته ، سپس یک تکه دیگر از خمیر را بر روی مواد قرار داده .