پای پودینگ با یوفکا

پای پودینگ با یوفکا

پای پودینگ با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۷ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۸ ورق
شکر : ۳/۴ فنجان
آردآرد : دو قاشق غذاخوری
شیر : دو فنجان
آردآرد ذرت : ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغتخم مرغ : یک عدد
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل : یک قاشق چایخوری
کره ذوب شده : به میزان کافی

پای پودینگ با یوفکا

۱. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که  یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۲. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مانند قبل به خوبی مرطوب میکنیم .

پای پودینگ با یوفکا

۳. مقداری از شکر را بر روی خمیر پاشیده ، و سپس دو لایه خمیر چرب شده دیگر بر روی آن قرار میدهیم .

پای پودینگ با یوفکا

۴. خمیر را به شش تیکه مستطیلی برش داده و آنها را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .

پای پودینگ با یوفکا

پای پودینگ با یوفکا

۵. در این حین در ظرفی شکر را به همراه ، آرد ، نمک ، آرد ذرت و شیر به خوبی مخلوط میکنیم .

پای پودینگ با یوفکا

۶. ظرف را بر روی شعله گاز قرار داده و در حدود ۴ الی ۶ دقیق به طور پیوسته هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند .

پای پودینگ با یوفکا

۷. تخم مرغ را به صورت جداگانه در ظرفی خوب به هم میزنیم .

پای پودینگ با یوفکا

۸. نصف فنجان از مخلوط شیر را به تخم مرغ زده شده اضافه کرده و سپس همه را دوباره درون شیرجوش ریخته و برای یک الی دو دقیقه روی شعله کم قرار میدهیم .

پای پودینگ با یوفکا

۹. پس از سرد شدن مواد ، وانیل را به آن اضافه کرده و مقداری از آن را بر روی خمیر ریخته ، سپس یک تکه دیگر از خمیر را بر روی مواد قرار داده .

پای پودینگ با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست