شیر یک غذای کامل است. این نوشیدنی دارای ۱۸ ماده از ۲۲ ماده مهم، برای بدن انسان است. شیر حاوی ویتامینهای A، B6، B12، اسیدفولیک، ویتامینهای Eو D و دارای مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن و منیزیم است که هر کدام از این ویتامینها و مواد معدنی، بر نقاط مختلفی از بدن تأثیر میگذارند.
پای شیری با یوفکا
پای شیری با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۷ - ۸ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : یک بسته شیر : ۴ فنجان شکر : ۸ الی ۱۰ قاشق غذاخوری پوست پرتقال : یک عدد |
دارچین : یک قاشق مرباخوری وانیل : نصف قاشق چایخوری آب پرتقال : ۱/۲ فنجان کره ذوب شده : به میزان لازم |
|
پای شیری با یوفکا
- خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست تنظیم کرده و بسته یوفکا را به مدت ۳۰ ثانیه داخل آن قرار می دهیم تا از حالت انجماد خارج شود . )
- یک لایه از خمیر را برداشته و آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم تا خمیر منعطف شود ، سپس آن را به صورت چین دار جمع میکنیم .
۳. مابقی را نیز به همین ترتیب آماده کرده و درون ظرف قرار میدهیم به طوری که تمام ظرف پر شود .
۴. ظرف را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا سطح خمیر طلایی شود .
۵. در این حین در ظرفی شیر را همراه با شکر میجوشانیم تا شکر کاملا باز شود ، سپس دارچین ، وانیل ، پوست پرتقال و آب پرتقال را به آن اضافه کرده و بعد از این که به خوبی مخلوط شدند بر روی پای میریزیم.
۶. روی پای را با پودر قند تزئین میکنیم .