پای حلزونی با یوفکا
پای حلزونی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ده برگ کره بادام زمینی : ۱/۳ پیمانه شیر : ۱ و ۱/۲ پیمانه کشمش :۱/۳ پیمانه تخم مرغ : ۳ عدد |
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم دارچین : دو قاشق چایخوری وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری پودر قند : ۱/۲ پیمانه |
|
پای حلزونی با یوفکا
۱. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم .۲. کره بادام زمینی را روی بخار آب گرم کرده و کشمش ها را به آن اضافه می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند .
۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید و یا در صورت داشتن مایکروویو آن را روی قسمت دیفراست قرار داده و بسته یوفکا را به مدت ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه در آن قرار می دهیم تا خمیر از حالت انجماد خارج شود ) .
۴. کف ظرف مورد نظر را چرب می کنیم .سپس یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو کاملا به کره ذوب شده آغشته کرده تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس آن را به حالت حلزونی درست کرده و داخل ظرف گذاشته و مجدد سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم .
۵ . تمام ورقه ها را به صورت جداگانه مرطوب کرده ، پیچیده و داها ظرف می چینیم . سپس یک قاشق چایخوری دارچین را روی خمیر ها می پاشیم .
۶. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا طلایی رنگ شوند .
۷. در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته و با پودر قند و وانیل به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند ، سپس شیر را اضافه کرده و با مواد به خوبی مخلوط می کنیم . سپس روی ورقه ها را با مخلوط کشمش و کره با دام زمینی و مخلوط شیر می پوشانیم .
۸. ظرف محتوی خمیرها را مجدد داخل فر گذاشته تا مواد خود را گرفته و طلایی شوند. ( یه مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه )
۹ پس از خارج کردن از فر سطح آن را با دارچین باقیمانده تزیین می کنیم .