ناپلئونی با یوفکا

ناپلئونی با یوفکا

ناپلئونی با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا ۹۵۹۵ : ۹ ورق
شکر : ۱/۴ فنجان
تخم مرغ زرده تخم مرغ : ۲ عدد
وانیل : یک قاشق چایخوری
شیر : ۳/۴ فنجان
پودر قند : دو قاشق غذاخوری
کره ذوب شده :۱۰۰ گرم
آرد : یک قاشق غذاخوری
خامه : ۱/۳ فنجان

ناپلئونی با یوفکا

  1. در ظرف کوچکی ۱/۲ از شیر را می جوشانیم .در ظرف دیگری ، شیر باقیمانده را به همراه زرده تخم مرغ و شکر خوب زده تا مواد نرم شوند . سپس آرد را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن شیر داغ را افزوده و مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم .
  2. مخلوط مواد را را بر روی شعله متوسط قرار داده و به طور مرتب هم می زنیم تا هنگامی که مواد غلیظ شوند ، سپس از روی اجاق برداشته وانیل را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا مواد به دمای اتاق برسند ، سپس آن را در یخچال می گذاریم .
  3. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  4. کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و یک ورقه از یوفکا راروی آن پهن می کنیم . سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کرده و لایه دوم را روی آن قرار می دهیم . تمام لایه ها را مطابق قبل مرطوب کرده و روی یکدیگر قرار داده ، بطوریکه درآخر باید ۹ لایه یوفکای چرب شده داشته باشیم .
  5. ورقه ها را از عرض برش داده به طوریکه ۳ نوار بلند ایجاد شود سپس هر نوار را نیز دو برش میدهیم به طوری که سه تکه مستطیلی شکل از خمیر به وجود آید (دقت داشته باشید که هر تکه باید نه لایه خمیر داشته باشد ).
  6. روی خمیرها را با فویل پوشانده و آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شود . سپس از فر بیرون آورده ، فویل را برداشته و می گذاریم تا خمیر خنک شوند ( فویل باعث می شود تا لایه های خمیر خشک نشوند ) .
  7. در ظرفی خامه قنادی را کمی هم زده و با موادی که داخل یخچال بود مخلوط می کنیم .مقداری از خامه مخلوط را روی یک تکه برش داده شده از خمیر ریخته و سپس یک برش دیگر از خمیر را روی خامه قرار داده و روی آن را با مقداری دیگر از خامه میپوشانیم و در آخر هم برشی دیگر از خمیر را روی خامه میگذاریم و سطح آن را با پودر قند تزئین میکنیم .
  8. ناپلئونی با یوفکا را به مدت ۲ ساعت در ظرفی در بسته داخل یخچال گذاشته ، سپس سرو می کنیم .

ناپلئونی با یوفکا

۱ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست