هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری هستند و حاوی ۲.۸ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات میباشند. خرما نیز غنی از آنتی اکسیدان ها است، تانن ها مهمترین آنها است این تانن ها از آسیب سلولی جلوگیری می کند و در برابر التهاب محافظت می کند. در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را می کشد.
نان خرمایی با یوفکا
نان خرمایی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۲ - ۳ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مثلثی ۹۵۹۵: ۶ ورق خرما : ۱۵ – ۱۸ عدد گردو خرد شده : ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ : ۱ عدد کره ذوب شده : به میزان کافی کنجد : برای تزیین |
|
نان خرمایی با یوفکا
- هسته های خرما را گرفته و خرما را با چنگال له می کنیم .
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
- یک لایه از خمیر یوفکای مثلثی را پهن کرده و با قلم مو سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کمی مرطوب شود .
- خرما را در قسمت بالایی خمیر به صورت نوار پهن کرده ، سپس مغز گردو را روی خرماها پاشیده و خمیر را از انتها رول می کنیم .
- رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را زرده تخم مرغ مالیده و کنجدها را روی خمیر می پاشیم .
- سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .