کدوتنبل منبع خوبی از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی است و همچنین حاوی بتا کتروتن دارد که به جلوگیری از آسیب UV و بهبود بافت پوست کمک می کند.این کار به ارتقا تولید کلاژن کمک می کند در نتیجه باعث بهبود بافت و کشش پوست شما می شود.پوست را از آسیب شدید محافظت می کند، که مسئول ایجاد چین و چروک و حتی سرطان پوست است.
لقمه های کدو حلوایی با یوفکا
لقمه های کدو حلوایی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۵ - ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۵نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۰ برگ کدو حلوایی : سه فنجان پودر قند : ۱/۲ فنجان شکر: یک و ۱/۲ فنجان |
دارچین : دو قاشق چایخوری گردو خرد شده : یک و ۱/۲ فنجان زعفران : ۱/۲ قاشق چایخوری کره ذوب شده : ۲۰۰ گرم |
|
لقمه های کدو حلوایی با یوفکا
- کدو حلوایی را ریز کرده و میگذاریم تا بپزد ، پس از این که کمی نرمتر شد ؛ شکر را همراه با نیمی از کره ، دارچین و زعفران خیس خورده به آن اضافه میکنیم و تا زمانی که شکر کاملا باز شود بر روی حرارت میگذاریم در نهایت گردو خرد شده را به آن اضافه میکنیم .
- خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد می کنیم تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ٰ، سپس لایه دوم را برداشته و روی لایه اول قرار میدهیم و مطابق قبل آن را نیز به خوبی مرطوب میکنیم ، سپس مقداری از مواد را برداشته و بر سطح خمیر پهن میکنیم .
۴. خمیر را رول کرده و در اندازه های مناسب برش میزنیم .
۵. مابقی را نیز به همین ترتیب آماده میکنیم ، و روی آن ها را با مقدار کره باقیمانده مرطوب کرده و پودر قند میپاشیم .
۶. خمیرها را درون فر ازقبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .