لقمه های گردویی

لقمه های گردویی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۵ - ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۸ نفر

گردو ها منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند. برای سلامت قلب و استخوان ها مهم بوده و همچنین به  مدیریت وزن کمک شایانی می کند.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۲ برگ
گردو خرد شده : یک پیمانه
          ارده : نصف پیمانه
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
عسل : به میزان لازم
شکر: ۴ قاشق غذاخوری

لقمه های گردویی

  1. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد می کنیم تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  2. مواد ذکر شده برای آماده کردن ۴ رول می باشد . یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود ، سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم . در نهایت لایه سوم را روی لایه دوم قرار داده و سطح آن را با قلم مو به ارده آغشته می کنیم تا کاملا مرطوب شود  .

لقمه های گردویی

۳. یک قاشق غذاخوری از شکر را به همراه مقداری گردو روی سطح خمیر می پاشیم .

لقمه های گردویی

۴ . خمیر را به صورت رول می پیچیم .

لقمه های گردویی

۵ .رولها را به اندازه دلخواه برش می زنیم  .

۶. لقمه ها را در ظرف مورد نظر چیده و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده به طوریکه سطح آنها کاملا طلایی شود .

لقمه های گردویی

لقمه های گردویی

۷.  پس از سرد شدن روی لقمه ها را با عسل تزیین می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست