کاپ لیمویی

کاپ لیمویی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۶ کاپ

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۵ برگ
     شکر : ۲۰۰ گرم

     کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم

   آبلیمو : ۳/۴ فنجان
تخم مرغ   تخم مرغ : ۳ عدد
  پوست لیمو : یک قاشق مرباخوری

کاپ لیمویی

  1.  خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  2. یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس خمیرها را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم .
  3. قالب مافین را چرب کرده و داخل هر کدام یک لایه یوفکا گذاشته و به شکل دلخواه فرم می دهیم .
  4. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . دقت داشته باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .

کاپ لیمویی

۵. بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب جدا کرده و می گذاریم تا سرد شوند . سپس داخل هر کاپ را با مقداری کرم سرد شده پر کرده و با تمشک تزیین می کنیم .

کاپ لیمویی

۶. طرز تهیه کرم لیمو :

ظرفی از آب را روی گاز قرار می دهیم تا به جوش آید . در کاسه ای که در برابر حرارت مقاوم باشد ، آبلیمو و شکر را خوب مخلوط کرده و سپس تخم مرغ و ۵۰ گرم از کره و پوست لیمو را به آن اضافه می کنیم . کاسه را روی ظرف آب قرار داده و مواد را به خوبی هم می زنیم تا زمانی که غلیظ شود بطوریکه به قاشق بچسبند .

کاپ لیمویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست