کاپ لیمویی
کاپ لیمویی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۶ کاپ
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۵ برگ شکر : ۲۰۰ گرم کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم |
آبلیمو : ۳/۴ فنجان تخم مرغ : ۳ عدد پوست لیمو : یک قاشق مرباخوری |
|
کاپ لیمویی
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس خمیرها را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم .
- قالب مافین را چرب کرده و داخل هر کدام یک لایه یوفکا گذاشته و به شکل دلخواه فرم می دهیم .
- قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند . دقت داشته باشید که خمیر ها به خاطر نازکیشان نسوزند .
۵. بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب جدا کرده و می گذاریم تا سرد شوند . سپس داخل هر کاپ را با مقداری کرم سرد شده پر کرده و با تمشک تزیین می کنیم .
۶. طرز تهیه کرم لیمو :
ظرفی از آب را روی گاز قرار می دهیم تا به جوش آید . در کاسه ای که در برابر حرارت مقاوم باشد ، آبلیمو و شکر را خوب مخلوط کرده و سپس تخم مرغ و ۵۰ گرم از کره و پوست لیمو را به آن اضافه می کنیم . کاسه را روی ظرف آب قرار داده و مواد را به خوبی هم می زنیم تا زمانی که غلیظ شود بطوریکه به قاشق بچسبند .