سمبوسه شکلاتی
سمبوسه شکلاتی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۰ ورق شکلات تلخ : ۵۰ گرم شکلات شیرین : ۵۰ گرم گردو : ۵ عدد بادام : ۱۰ عدد |
زردآلو و آلوی خشک : از هرکدام ۱۰ عدد پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم شکر : ۱/۳ فنجان کره ذوب شده : ۷۵ گرم |
|
سمبوسه شکلاتی
۱. شکلاتها را رنده کرده و با شکر مخلوط می کنیم . با استفاده از چاقو بر روی تمام میوه ها شیاری ایجاد کرده ، سپس داخل هر میوه را با پنیر خامه ای پر می کنیم سپس بادام ها را داخل آلو ، و گردو ها را داخل زردآلو قرار می دهیم .
۲. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۳. یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم . سپس از عرض خمیر را برش زده به طوریکه دو نوار دو لایه داشته باشیم .
۴. مقداری از مخلوط شکلات و شکر روی نوار پاشیده سپس یک آلو و زردآلو روی نوار گذاشته و به صورت سمبوسه می پیچیم .
۵. سمبوسه ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح آنها طلایی شود ( میتوانید سمبوسه ها را داخل روغن سرخ کنید ) . دسر را به صورت گرم سرو کنید .