سمبوسه شکلات و گردو

سمبوسه شکلات و گردو

سمبوسه شکلات و گردو

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ -۳۵ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۱۰ - ۱۲ نفر

گردو یکی از مقوی ترین انواع مغزها می باشد.

گردو به دلیل داشتن مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا ۳ که دارد به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، باعث سلامت قلب و عروق شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید است. خواص گردوی تازه هم مانند خواص گردوی خشک می باشد.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : یک بسته
شکلات دلخواه : ۲۰۰ گرم
پنیر فتا : ۱۰۰ گرم
گردو خردشده : یک فنجان
کره ذوب شده : به میزان لازم
پودر قند : به میزان لازم

سمبوسه شکلات و گردو

۱. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)

۲. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ،‌ سپس لایه دوم را بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم تا در نهایت سه لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .

۳.خمیر را از عرض سه برش داده به طوری که چهار نوار بلند ایجاد شود ، سپس در گوشه هر کدام از خمیرها مقداری شکلات ، پنیر و مغز گردو میریزیم .

سمبوسه شکلات و گردو

۴. خمیر را مانند سمبوسه میپیچیم .

سمبوسه شکلات و گردو

۵. سمبوسه ها را درون سینی چیده و روی آن ها را با پودر قند تزئین میکنیم سپس سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا سطح خمیر طلایی شود .

سمبوسه شکلات و گردو

سمبوسه شکلات و گردو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست