گردو یکی از مقوی ترین انواع مغزها می باشد.
گردو به دلیل داشتن مقدار زیادی از اسیدهای چرب امگا ۳ که دارد به کاهش کلسترول خون بالا کمک می کند، باعث سلامت قلب و عروق شده و برای لاغری و کاهش وزن مفید است. خواص گردوی تازه هم مانند خواص گردوی خشک می باشد.
سمبوسه شکلات و گردو
۱.
خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)
۲. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس لایه دوم را بر روی لایه اول قرار داده و آن را نیز مطابق قبل به خوبی مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم تا در نهایت سه لایه یوفکا چرب شده بر روی هم داشته باشیم .
۳.خمیر را از عرض سه برش داده به طوری که چهار نوار بلند ایجاد شود ، سپس در گوشه هر کدام از خمیرها مقداری شکلات ، پنیر و مغز گردو میریزیم .
۴. خمیر را مانند سمبوسه میپیچیم .
۵. سمبوسه ها را درون سینی چیده و روی آن ها را با پودر قند تزئین میکنیم سپس سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد میگذاریم تا سطح خمیر طلایی شود .