رول سیب با یوفکا

رول سیب با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۸ نفر

در مورد خواص سیب یک عبارت معروف وجود دارد: «خوردن روزانه یک سیب ما را از دکتر بی‌نیاز می‌کند». کمک به گوارش، جلوگیری از بروز مشکلاتی مانند اختلالات معده، سنگ کیسه‌ی صفرا، یبوست، اختلالات کبد، کم‌خونی، دیابت، بیماری‌های قلبی، روماتیسم، اختلالات چشم، انواع سرطان و نقرس از فواید سیب است.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ده ورق
سیب : دو عدد
شکر قهوه ای : یک قاشق غذاخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری
کره ذوب شده : به میزان لازم

رول سیب با یوفکا

۱. سیب را به خوبی شسته و آن را به شانزده قسمت تقسیم میکنیم (پس از این که سیب را به چهار قسمت برش زدید هر کدام را نیز به چهار قسمت دیگر برش بزنید ) و هسته  آن ها را خارج میکنیم .

۲. سیب ها را درون ظرفی ریخته و سپس شکر را به همراه دارچین به آن اضافه میکنیم .

۳. خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۴. یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را کاملا توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود ،‌سپس آن را به صورت چهار گوش تا میزنیم .

۵. چهار برش از سیب را در کنار خمیر قرار داده و سپس گوشه خمیر را روی سیب برمیگردانیم .

رول سیب با یوفکا

۶. دو طرف خمیر را به داخل تا کرده و خمیر را رول می کنیم.

رول سیب با یوفکا

۷. تمامی رول ها را به همین ترتیب آماده کرده و آن ها را درون سینی فر میچینیم .

۸. رول ها را درون روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

رول سیب با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست