رول بستنی با یوفکا
رول بستنی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ده برگ شکلات تخته ای آب شده : ۲۰۰ گرم پسته : ۱۰۰ گرم |
کره ذوب شده : به میزان کافی بستنی : به میزان کافی پودر قند : برای تزیین |
|
رول بستنی با یوفکا
- برای رول بستنی با یوفکا ، ابتدا لوله رول را با کره ذوب شده آغشته می کنیم . (این ابزار در اکثر فروشگاههای لوازم قنادی موجود می باشد . اگر برای تهیه لوله رول مشکل داشتید می توانید از لوله های باریک مقوایی یا پلاستیکی ( مانند مقوای فویل ) که سطحی صاف و یکدست داشته باشند استفاده کنید . به این صورت که مقدار مشخصی از فویل را به صورت مرتب دور این لوله بپیچید . سپس به آرامی فویل را خارج کرده تا هیچ گونه فرورفتگی در آن ایجاد نشود. ) .
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو کاملا به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم .
- از عرض دو طرف خمیر را روی هم آورده و خمیر را دور لوله پیچیده و سطح خارجی خمیر را به کره ذوب شده آغشته میکنیم . ( اگر از فویل استفاده می کنید ، سطح فویل را به کره ذوب شده آغشته کرده و سپس خمیر را به دور آن بپیچید و در نهایت به آهستگی خمیر را از فویل خارج کنید ) .
۵.خمیرها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا طلایی شوند . (میتوانید خمیرها را با لوله و یا بدون آن داخل فر قرار دهید . جنس این لوله ها استیل و مقاوم به حرارت است . اما اگر از فویل برای رول کردن استفاده می کنید ابتدا خمیر را خارج کرده ، سپس داخل فر قرار دهید . اگر دسترسی شما به فر امکان پذیر نیست میتوانید خمیرها را داخل روغن سرخ کنید . برای این کار باید از ظرف گودی استفاده کنید تا تمامی رول داخل روغن قرار گیرد . دقت داشته باشید لبه باز خمیر را در زیر قرار داده و با قاشق روی رول را نگه دارید تا هنگام سرخ شدن از باز شدن آن جلوگیری شود )
۶. توسط قیف داخل رول ها را با بستنی پر کرده و دو طرف آن را به شکلات باز شده و پودر پسته آغشته می کنیم . ( از هر نوع بستنی که دوست داشته باشید میتوانید استفاده کنید )
۷. رول بستنی با یوفکا را میتوانید با پودر قند و یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید .