رول آلبالو با یوفکا

رول آلبالو با یوفکا

رول آلبالو با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۸ نفر

مواد مورد نیاز

یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۸ ورق
            آلبالو : ۸۰۰ گرم
کره ذوب شده : ۱۰۰ گرم
شکر: ۶ قاشق غذاخوری

رول آلبالو با یوفکا

  1. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه  این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  2. مواد ذکر شده برای آماده کردن ۲ رول می باشد . یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم  ، تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس یک قاشق از شکر را روی خمیر می پاشیم .این کار را برای لایه دوم و سوم نیز تکرار می کنیم .
  3. آلبالوها را روی لایه سوم پهن کرده یک قاشق غذاخوری از شکر باقیمانده را روی آلبالوها پخش می کنیم و میرها را از بالا رول می کنیم .
  4. رول ها را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده به طوریکه لایه بالایی خمیر کاملا طلایی شود .

رول آلبالو با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست