کدوتنبل منبع خوبی از ویتامین های B مانند نیاسین، ریبوفلاوین، B6 و اسید فولیک است. نیاسین گردش خون را بهبود می بخشد و در نتیجه در درمان آکنه مفید است. اسید فولیک به افزایش گردش خون کمک می کند که گردش و نوسازی سلول ها را بهبود می بخشد.
تارت کدو حلوایی
تارت کدو حلوایی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۶۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۶ - ۸ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا ۹۵۹۵ : ۱۰ ورق کدو حلوایی : ۵۰۰ گرم تخم مرغ : ۳ عدد مغز گردو رنده شده : ۵۰ گرم شیر : نصف فنجان |
شکر : یک پیمانه دارچین : یک قاشق مرباخوری خامه زده شده : یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده : ۵۰ گرم روغن : به میزان کافی |
|
تارت کدو حلوایی
- کدو حلوایی را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و در ظرف مناسبی میریزیم . سپس نصف استکان آب به آن اضافه کرده و می گذاریم تا پخته شده و آب آن خشک شود . سپس پوست آن را جدا کرده و کدوها را داخل مخلوط کن میریزیم.
- مغز گردوی رنده شده را با دارچین مخلوط کرده و نیمی از آن را به همراه تخم مرغ ، شیر ، خامه و نیمی از شکر به کدو اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند .
- خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- شکر باقیمانده را با گردو و دارچین مخلوط کرده و سطح قالب تارت را با مقداری روغن چرب می کنیم .
- یک ورق از خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را در قالب پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر مرطوب شود ، سپس مقداری از مخلوط گردو را روی خمیر می پاشیم . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و آن را نیز مانند لایه اول چرب کرده و مقداری از مواد می پاشیم . این کار را تا لایه دهم تکرار می کنیم . دقت داشته باشید که لایه ها به صورتی باشند که تمام ظرف با خمیر پوشیده شده و در پایان کار چیدمان لایه ها به شکل دایره باشد .
- مخلوط کدو را روی سطح تارت میریزیم .
- تارت را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند .