تارت لبو

تارت لبو

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
مناسب برای : ۷ - ۸ نفر

چغندر یا لبو منبع خوبی از اسید فولیک هستند و در نتیجه از سلامت روانی و احساسی پشتیبانی می کنند. لبو مملو از مواد مغذی دیگری مانند آهن, منگنز, مس, پتاسیم و منیزیم است که همه آن ها منافع فردی خود را دارند.

به لطف اکسید نیتریک موجود در لبو, رگ های خونی شما عریض تر می شود و باعث جریان خون بیشتر می شود. خون بیشتر به معنای بدن سالم تر است!

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: نه الی ۱۰ ورق
             لبو : ۶ عدد متوسط
   بادام هندی خام : دو فنجان
کره بادام زمینی : دو قاشق غذاخوری
رزماری تازه : یک قاشق غذاخوری
شکر : ۱/۲ فنجان
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک : ۱/۲ فنجان
عصاره ی نارگیل (آب نارگیل) : نصف فنجان
کره ذوب شده : به میزان کافی

تارت لبو

۱. بادام هندی را حداقل از یک ساعت قبل در یک لیوان آب خیسانده تا کمی نرم تر شوند ، سپس به همراه کره بادام زمینی ، شکر ، رزماری و آبلیمو در غذاساز به خوبی مخلوط میکنیم .

۲. لبوها را در اندازه مناسب برش داده و در سینی فر میچینیم ، سپس روی آن ها را با سرکه بالزامیک و آب نارگیل میپوشانیم به طوری که کاملا لبوها درون آن ها قرار گیرند ، سپس آن را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد به مدت حدودا ۵ – ۱۰ قرار داده تا لبوها پخته شوند .

۳. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۴.کف ظرف را به خوبی مرطوب کرده و سپس درون آن را کاملا با خمیر آغشته شده به کره ذوب شده پوشانده به طوری که تمام کف پوشیده شود و مابقی خمیرها نیز از اطراف ظرف به بیرون آویزان باشد .

۵. روی خمیر را با مخلوط بادام هندی کاملا پوشانده و پر میکنیم .

تارت لبو

۶. لبوهای سردشده را بر روی مواد میچینیم و اطراف خمیر را تا داده و جمع میکینم ، سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

تارت لبو

۷. در همین مدت مقدار مایع باقی مانده در ظرف لبوها را درون شیرجوش ریخته و دو قاشق دیگر سرکه بالزامیک به آن اضافه کرده و میگذاریم بر روی شعله ی ملایم تا آرام آرام به جوش آید و غلیظ شود .

۸. پس از خارج کردن تارت از درون فر میگذاریم تا خنک شود ، سپس روی آن را با سرکه ی جوشانده پر میکنیم .

نکته ۱ : برای تارت لبو ، میتوانید جایگزین سرکه بالزامیک به ازای هر قاشق غذاخوری از این سرکه ، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب و یا سرکه قرمز همراه با ۱/۲ قاشق مربا خوری شکر استفاده نمایید .

نکته ۲ : جایگزین عصاره نارگیل میتوانید از آبمیوه های طعم دار نارگیلی استفاده نمایید .

تارت لبو

تارت لبو

تارت لبو

تارت لبو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست