بادام هندی کلسترول ندارد ، برای حفظ سلامت لثه و دندان مفید است.
این مغز انرژی زاست و حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.
میزان بالای تری گلیسیرید را که با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد، کاهش می دهد و غنی از آنتی اکسیدان است که در از بین بردن رادیکال های آزاد موثر است.
بقچه بادام هندی
بقچه بادام هندی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۰ - ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۶ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵: ۳ ورق دارچین : ۱/۲ قاشق چایخوری گردو خردشده : ۱/۴ فنجان زنجبیل : ۱/۴ قاشق چایخوری بادام هندی تفت داده شده : ۳/۴ فنجان |
خرما تازه : ۱/۲ فنجان شکر قهوه ای : ۱/۴ فنجان وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری کره ذوب شده : ۱/۲ فنجان |
|
بقچه بادام هندی
- بادام ، دارچین ، گردو ، زنجبیل ، وانیل و خرما را در مخلوط کن به خوبی مخلوط کرده تا مواد به حالت خمیری در بیایند و کاملا نرم شوند .
- خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- یک لایه از خمیر را برداشته و سطح آن را به کره ذوب شده آغشته میکنیم ، سپس آن را از وسط به دو نیم کرده ،مقداری از مواد داخل آن ریخته و مانند بقچه میپیچیم . این کار را برای دو لایه دیگر نیز انجام میدهیم . (در نهایت باید شش بقچه داشته باشم )
- از یک لایه خمیر باقیمانده نوار های بلند و باریکی جدا می کنیم و با آن ها دور بقچه را می بندیم .
- بقچه ها را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که سطح خمیر طلایی شود .
- پس از سرد شدن بقچه ها میتوانید آن ها را بر روی کرم بادام هندی قرار داده و سرو نمایید .
۷. طرز تهیه کرم بادام هندی:
در مخلوط کن بادام هندی را با مقدار کمی آب به خوبی مخلوط کرده تا کرم غلیظی به دست آید . و در ظرفی ۱/۲ فنجان از کره را به همراه شکر قهوه ای ذوب کرده و سپس کرم بادام زمینی را به آن اضافه میکنیم و برای دو یا سه دقیقه بر روی حرارت قرار میدهیم .