بستنی با یوفکا
بستنی با یوفکا
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : نه ورق بستنی : به میزان کافی پسته : ۱۰۰ گرم عسل : دو قاشق چایخوری شکر : ۱/۴ فنجان |
دارچین : دو قاشق چایخوری گلاب : دو قاشق غذاخوری هل : ۱/۴ قاشق چایخوری کره ذوب شده : به میزان کافی |
|
بستنی با یوفکا
- در ظرفی آب ، عسل ، شکر و دارچین را جوشانده ، سپس گلاب را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سرد شوند .
- خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
- خمیر را به صورت مربع برش داده ، سپس هر مربع را به چهار قسمت مثلثی درآورده و سطح آن ها را کاملا با کره ذوب شده آغشته می کنیم .
- هر شش مثلث را بر روی هم درون سینی فر قرار داده و سپس سینی را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر طلایی شود .
- بعد از خارج کردن خمیر از فر اجازه داده تا کمی سرد شود ، سپس آن را در درون شربت قرار می دهیم .
- بستنی را در اندازه مناسب برش داده و بر روی خمیر قرار میدهیم سپس روی آن را یک لایه دیگر خمیر و بعد بستنی میگذاریم در نهایت هم روی بستنی را با خمیر پوشانده و آن را با پسته تزیین میکنیم.