بستنی با یوفکا

بستنی با یوفکا

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۱۵ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۲ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : نه ورق
             بستنی : به میزان کافی
    پسته : ۱۰۰ گرم
    عسل : دو قاشق چایخوری
     شکر : ۱/۴ فنجان
  دارچین : دو قاشق چایخوری
           گلاب : دو قاشق غذاخوری
           هل : ۱/۴ قاشق چایخوری
  کره ذوب شده : به میزان کافی

بستنی با یوفکا

  1. در ظرفی آب ، عسل ، شکر و دارچین را جوشانده ، سپس گلاب  را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سرد شوند .
  2.  خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  3. خمیر را به صورت مربع برش داده ، سپس هر مربع را به چهار قسمت مثلثی درآورده و سطح آن ها را کاملا با کره ذوب شده آغشته می کنیم .
  4. هر شش مثلث را بر روی هم درون سینی فر قرار داده و سپس سینی را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا سطح خمیر طلایی شود .
  5. بعد از خارج کردن خمیر از فر اجازه داده تا کمی سرد شود ، سپس آن را در درون شربت قرار می دهیم .
  6. بستنی را در اندازه مناسب برش داده و بر روی خمیر قرار میدهیم سپس روی آن را یک لایه دیگر خمیر و بعد بستنی میگذاریم در نهایت هم روی بستنی را با خمیر پوشانده و آن را با پسته تزیین میکنیم.

بستنی با یوفکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست