باقلوا عسلی با پسته
باقلوا عسلی با پسته
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.مواد مورد نیاز
دارچین : یک قاشق چایخوری پوست پرتقال : یک عدد کره ذوب شده : به میزان لازم |
|
باقلوا عسلی با پسته
۱. عسل و دارچین را درون ظرفی میریزیم .۲. شکر را به عسل اضافه میکنیم .
۳. آب را نیز به مواد اضافه میکنیم .
۴. پوست پرتقال را نیز درون مواد رنده میکنیم و ظرف را بر روی شعله کم قرار میدهیم و هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند و به جوش آید .
۵. پسته ها را خرد کرده و درون ظرفی کنار میگذاریم .
۶.خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
۷. کف ظرف خود را چرب کرده و یک لایه خمیر درون آن قرار میدهیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه قبل قرار میدهیم و سطح آن را نیز به خوبی با کره ذوب شده مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .
۸. سطح خمیر را با یک فنجان پسته میپوشانیم سپس روی آن ها را شربت آماده شده میریزیم .
۹. مجدادا این مراحل را تکرار میکنیم و روی مواد را با سه لایه خمیر میپوشانده و سطح آن ها را با کره ذوب شده مرطوب میکنیم .
۱۰. با یک چاقوی تیز باقلوا را در اندازه های مناسب برش میدهیم .
۱۱. باقلوا را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .
۱۲. مقدار شربت باقی مانده را بر روی باقلوا میریزیم .