باقلوا عسلی با پسته

باقلوا عسلی با پسته

باقلوا عسلی با پسته

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۴۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰دقیقه
مناسب برای : ۱۰ تا ۱۵ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا ۹۵۹۵ : نه ورق
پسته : دو فنجان
عسل : دو فنجان
شکر : نصف فنجان
دارچین : یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال : یک عدد
کره ذوب شده : به میزان لازم

باقلوا عسلی با پسته

۱. عسل و دارچین را درون ظرفی میریزیم .

باقلوا عسلی با پسته

۲. شکر را به عسل اضافه میکنیم .

باقلوا عسلی با پسته

۳. آب را نیز به مواد اضافه میکنیم .

باقلوا عسلی با پسته

۴. پوست پرتقال را نیز درون مواد رنده میکنیم و ظرف را بر روی شعله کم قرار میدهیم و هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند و به جوش آید .

باقلوا عسلی با پسته

باقلوا عسلی با پسته

۵. پسته ها را خرد کرده و درون ظرفی کنار میگذاریم .

باقلوا عسلی با پسته

۶.خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۷. کف ظرف خود را چرب کرده و یک لایه خمیر درون آن قرار میدهیم ، سپس لایه دوم را برداشته و آن را روی لایه قبل قرار میدهیم و سطح آن را نیز به خوبی با کره ذوب شده مرطوب میکنیم این کار را برای لایه سوم نیز تکرار میکنیم .

 

باقلوا عسلی با پسته

۸. سطح خمیر را با یک فنجان پسته میپوشانیم سپس روی آن ها را شربت آماده شده میریزیم .

باقلوا عسلی با پسته

باقلوا عسلی با پسته

۹. مجدادا این مراحل را تکرار میکنیم و روی مواد را با سه لایه خمیر میپوشانده و سطح آن ها را با کره ذوب شده مرطوب میکنیم .

باقلوا عسلی با پسته

باقلوا عسلی با پسته

۱۰. با یک چاقوی تیز باقلوا را در اندازه های مناسب برش میدهیم .

باقلوا عسلی با پسته

باقلوا عسلی با پسته

۱۱. باقلوا را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیر طلایی شود .

باقلوا عسلی با پسته

۱۲. مقدار شربت باقی مانده را بر روی باقلوا میریزیم .

باقلوا عسلی با پسته

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست