باقلوا حلقوی

باقلوا حلقوی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ - ۲۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ -۳۵ دقیقه
مناسب برای : ۳ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۱۲ ورق
پسته خردشده : ۱/۴ فنجان
گردو خرد شده : یک فنجان
شکر : یک لیوان
دارچین : دو قاشق غذاخوری
         هل آسیاب شده : یک قاشق چایخوری
کره ذوب شده : به میزان لازم
         گلاب : دو قاشق غذاخوری

باقلوا حلقوی

۱.  خمیر یوفکا ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا  ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

۲. دو ورق از خمیر را برداشته و از طول کنار هم قرار میدهیم ، سپس سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .

۳. یک قاشق غذاخوری گردو و یک قاشق غذاخوری شکر را به همراه مقداری دارچین با هم مخلوط کرده و روی خمیر پاشیده ، سپس دو لایه دیگر از خمیر را بر روی مخلوط گردوها قرار میدهیم و سطح آن ها را نیز کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم .

۴. خمیر را از طرف طول آن به دور میله ای تمیز میپیچیم تا زمانی که حدودا به ۱۰ سانتی آخر خمیر برسیم ، سپس آن را مطابق تصویر به حالت چین خورده از دور میله خارج میکنیم .

باقلوا حلقوی

باقلوا حلقوی

۵. دو طرف خمیر را به سمت داخل روی هم تا کرده تا یک دایره به وجود آید ، سپس آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود .

باقلوا حلقوی

.۶ پس از خارج کردن خمیر از فر میگذاریم تا کاملا خنک شوند ، سپس آن ها را درون شربت قرار داده و داخلشان را با پسته پر میکنیم. (در نظر داشته باشید که یا شربت سرد باشدو یا باقلوا )

باقلوا حلقوی

باقلوا حلقوی

۷. طرز تهیه شربت :

در قابلمه ای یک لیوان شکر و آب را کاملا با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار داده و می گذاریم تا به جوش آید تا زمانی که تقریبا یک لیوان آب باقی بماند و شربت کمی غلیظ تر شود ، سپس از روی حرارت برداشته و گلاب و هل را به آن اضافه میکنیم .

نکته ۱ : مقدار مواد ذکر شده برای تهیه سه باقلوا میباشد .

نکته ۲ : شما میتوانید در تهیه شربت بنا به میل خود از مقدار کمتر یا بیشتری شکر استفاده کنید و همینطور در تهیه باقلوا نیز از میزان شربت دلخواه استفاده نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست