اشترودل بادام و انبه

اشترودل بادام و انبه

اشترودل بادام و انبه

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۲۵ - ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۵ - ۶ نفر

انبه میوه ی آبدار و خوش مزه ای است که مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنزیم های مفید برای سلامتی دارد پس تعجبی ندارد که به انبه، «پادشاه میوه ها» می گویند.

انبه دارای ویتامین C و A و انواع مختلف کاروتنوئیدها است که باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۸ ورق
             انبه : یک عدد
  بادام خام : ۱ و ۱/۲ فنجان
  عسل : ۱/۴ فنجان
           شربت بهار نارنج : ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند : برای تزیین
لیمو
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
کره ذوب شده : به میزان کافی

اشترودل بادام و انبه

  1.  آب لیمو را گرفته و پوست آن را نیز رنده می کنیم و در ظرفی کنار گذاشته .
  2. نیمی از بادام ها را در آب به مدت حداقل ۴ ساعت خیس کرده تا به راحتی پوست شوند سپس آن ها را ریز کرده و در ظرفی کنار میگذاریم .
  3. در مخلوط کن مقدار باقی مانده بادام ها را به همراه عسل ، شربت بهار نارنج ، وانیل ، آب لیمو ، آب و پوست لیمو خوب مخلوط می کنیم تا زمانی که مواد کاملا نرم و یکدست شوند .
  4. سپس انبه را پوست کرده و در اندازه ی مناسب برش می دهیم .
  5. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
  6. یک ورق از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود . لایه دوم را روی لایه اول گذاشته و مطابق قبل مرطوب می کنیم . این کار را برای شش لایه دیگر نیز تکرار می کنیم ( در نهایت باید ۸ لایه داشته بشیم ) .
  7. خمیر ها را دو به دو بر روی هم قرار داده و سپس در کنار هم می چینیم به طوری که لبه های کناری خمیر بر روی یکدیگر قرار بگیرد .
  8. مواد را در یک طرف خمیر ریخته و انبه ها را بر روی آن ها چیده و سپس بادام های ریز شده را بر روی انبه ها می پاشیم .

اشترودل بادام و انبه

اشترودل بادام و انبه

۹. لبه های کناری خمیر را به داخل برگردانده و سپس خمیر را تا میدهیم .

اشترودل بادام و انبه

اشترودل بادام و انبه

۱۰. اشترودل را در درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار داده تا هنگامی که رنگ خمیر کاملا طلایی شود .

اشترودل بادام و انبه

اشترودل بادام و انبه

اشترودل بادام و انبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست