تارت گوجه فرنگی
تارت گوجه فرنگی
۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز. زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۴ نفر
مواد مورد نیاز
خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : به تعداد لازم پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم پنیر چدار : ۱۰۰ گرم ( برای روی تارت ) گوجه فرنگی حلقه شده : ۲ عدد |
فلفل دلمه حلقه شده : ۲ عدد سیر : ۵ عدد تخم مرغ : یک عدد روغن : به میزان کافی |
|
تارت گوجه فرنگی
۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)۲. یک ورق از یوفکا را در ظرف مورد نظر قرار داده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع مرطوب می کنیم . این کار را برای ۳ لایه دیگر نیز تکرار می کنیم . ( در نهایت باید ۴ لایه خمیر داشته باشیم )
۳. چهارعدد سیر را رنده کرده و روی خمیر می پاشیم . سپس ، فلفل دلمه ای و پنیر را اضافه و گوجه های حلقه شده را روی مواد میچینیم .
۴. یک عدد سیر باقیمانده را به صورت حلقه بر ش زده و به همراه پنیر چدار روی گوجه می ریزیم .
۵. تارت را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرارمی دهیم .