تارت ژامبون

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۴ نفر

مواد مورد نیاز

خمیر یوفکا مستطیلی ۹۵۹۵ : ۴ عدد
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
هویج پخته ( نگینی ) : ۳ عدد
ژامبون گوشت یا مرغ : ۲۰۰ گرم
شوید تازه : ۱۰۰ گرم
تخم مرغتخم مرغ : یک عدد
روغن : به میزان کافی

تارت ژامبون

۱. خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید)

۲. یک ورق از یوفکا را در ظرف تارت قرار داده و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع مرطوب می کنیم . این کار را برای ۳ لایه دیگر نیز تکرار می کنیم  .  ( در نهایت باید ۴ لایه خمیر داشته باشیم . خمیر ها را به صورت ضربدری قرار دهید تا کف ظرف تارت را کاملا بپوشاند )

۳.  تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و در روی خمیر میریزیم .

۴. تارت را به مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرارمی دهیم .

تارت ژامبون

نکته : در صورت نداشتن شوید تازه ، می توانید از ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شوید خشک استفاده نمایید .

دسته بندی آموزش ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست