خواص فلفل
فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد. طبع فلفل گرم و خشک است. مقوی معده و بادشکن میباشد.
گرد آن باعث فرار حشرات میگردد و برای جلوگیری از بیدزدگی لباس در میان لباسها بپاشند. فلفل مقوی حافظه و اعصاب میباشد. مسکن دردهای عصبی است. جهت رفع رطوبت دماغ و معده فلفل با مویز جویده و میل شود. فلفل خون غلیظ را سبک میکند.
کالزونه ژامبون
روش تهیه:
۱. ژامبون را به صورت نگینی خرد میکنیم.
۲. تمامی مواد (سیب زمینی پخته نگینی شده، ژامبون خرد شده، جعفری خرد شده، پنیر پیتزا، نمک و فلفل) را با هم مخلوط میکنیم.
۳. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود، بطوریکه هنگام تا کردن نشکند. سپس از مواد داخل خمیر ریخته و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را میبندیم. سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند.
نکته:
میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید.