پیراشکی گوشت و سیب زمینی

پیراشکی گوشت و سیب زمینی

پیراشکی گوشت و سیب زمینی

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

خواص و فواید مصرف به اندازه گوشت قرمز
آنتی اکسیدان و خنثی کننده رادیکال های آزاد:

فواید و عملکرد گوشت قرمز در حقیقت یکی از منابع آنتی اکسیدانی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد. سلنیوم موجود در آن با همکاری ویتامین ای عملکرد آنتی اکسیدانی آن را بهبود و به بیشترین حد می رساند تا با رادیکال های آزاد و عوامل به خطر اندازنده سلامت مبارزه کنند.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
سیب زمینی : دو عدد متوسط
فلفل دلمه : یک عدد
پیاز : یک عدد بزرگ
رب : سه قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی گوشت و سیب زمینی

  1. سیب زمینی را مکعبی برش داده و درون روغن خوب سرخ میکنیم .
  2. پیاز را خلالی برش داده و سپس ، گوشت ، فلفل دلمه ریزشده ، سیب زمینی و رب را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم .
  3. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود ، بطوریکه هنگام تا کردن خمیر نشکند .
  4. مقداری از مواد را داخل خمیر ریخته سپس با چنگال یا دست دو طرف خمیر را بسته و خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیرها طلایی شوند .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست