پیراشکی مرغ و جوانه ماش

پیراشکی مرغ و جوانه ماش

پیراشکی مرغ و جوانه ماش

۴.۸ | نظر ۱۲۶ ~ سر آشپز : سامان گلریز.
زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ - ۲۰ دقیقه
مناسب برای : ۳ - ۴ نفر

مرغ منبع بسیار خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده میکند.

از خواص جوانه ماش می توان به کمک به سلامت قلب و استخوان، درمان استرس ، سلامت سیستم ایمنی بدن، کمک به کاهش وزن و درمان کم خونی نیز اشاره کرد.

مواد مورد نیاز

خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ : یک بسته
پیاز : یک عدد
مرغ : ۳۰۰ گرم
قارچ : ۲۰۰ گرم
جوانه ماش : ۱۰۰ گرم
هویج : یک عدد
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری خوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

پیراشکی مرغ و جوانه ماش

  1. در ظرف مناسبی دو قاشق غذاخوری آب ریخته و نیمی از زردچوبه را در آن حل می کنیم . سپس مرغ را در آن تفت داده تا زمانی که اطراف مرغ کاملا تغییر رنگ دهد و تقریبا زرد رنگ شود . ( دقت داشته باشید برای تفت مرغ از روغن استفاده نکنید ) ، سپس تکه های هویج و بقیه آب را به آن اضافه کرده تا پخته شوند . ( هویج را خیلی ریز نکنید تا بعد از پختن بتوانید به راحتی آن را نگینی کنید ).
  2. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده ، با نمک و زردچوبه در مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی شود سپس قارچ را افزوده و پس از تفت مختصری فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه می کنیم  .
  3. وقتی فلفل دلمه ای کمی نرم شد جوانه ماش ، مرغ ریش شده ، هویج نگینی شده و فلفل را اضافه کرده و مواد را به خوبی باهم تفت می دهیم . در نهایت جعفری خرد شده را افزوده و پس از مخلوط کردن ، مواد را از روی حرارت برمی داریم  .
  4. خمیر پیراشکی ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا سطح خمیرها طلایی شوند و یا در روغن سرخ می کنیم .

نکته :

میتوانید بنا به ذائقه خود از هر کدام از طعم های متفاوت خمیر پیراشکی ممتاز ۹۵۹۵ ، خمیر پیراشکی فلفلی ۹۵۹۵ ،‌ خمیر پیراشکی کچاپ ۹۵۹۵ و خمیر پیراشکی زعفرانی ۹۵۹۵ استفاده فرمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست